Mail us

For any information
Write us

Let’s chat

Ask for style advice
Chat now

Call us

Call now: 0032 3 808 72 87
https://cdn.gigue.com/img/content/S19/SeasonAssets/S19_Work-at-Gigue.jpg

Vacancy

VISUAL MERCHANDISER

Rapporterend aan de Retail Manager krijg je de uitdaging om deze nieuwe functie mee vorm te geven. Om het Gigue-DNA te begrijpen, heb je nauw contact met styling en verkoop.

Als visual merchandiser ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de visuele presentatie van het “GIGUE” merk in onze eigen boetieks. Hiertoe ontwikkel je VM regels en procedures die je dan ook concreet uitwerkt. Vertrekkend vanuit de collecties, werk je per seizoen een draaiboek uit waarbij je zowel het creatief ontwerp als de concrete uitwerking in de shops zelf voor je rekening neemt. Je zorgt voor etalages met “stopping power” en een aantrekkelijke presentatie van de collecties in onze boetieks. Je begeleidt de shopmedewerkers en leidt hen op om een herkenbaar, uniform winkelbeeld neer te zetten en de VM up to date te houden.

Je hebt commerciële feeling en een sterk inzicht in visual merchandising. Gepassioneerd door mode, ben je creatief met een uitgesproken feeling voor stijl, kleur en materialen. Bewezen ervaring als visual merchandiser binnen een mode en retail omgeving is noodzakelijk.

Je komt terecht in een dynamisch modebedrijf met een sterk groeiverhaal, waar een collegiale sfeer heerst en ruimte voor initiatief en teamspirit centraal staan.

Apply for the position of VISUAL MERCHANDISER

Thank you! your application was well received.

cross.svgShopping online is easier with cookies. By continuing to browse our website, you are accepting our privacy and cookies policy.